ERZURUM / YAKUTİYE - Dedekorkut İşitme Engelliler Ortaokulu

Nis

Okulumuz öğrencileri tarafından Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı.

Ara

Tutum, yatırım ve Türk malları haftası etkinliğimizden kareler.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programımız İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup Yıldız'ın Katılımıyla Gerçekleştirildi.

Ara

Kızılay tarafından okulumuzda seminer verildi.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programımız

Kas

Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdurrahman GAZİOĞLU Okulumuzu Ziyaret Ederek Okulumuz Bölümlerinde İncelemelerde Bulundular.

Kas

Cumhuriyet Bayramının 100.Yılı coşku ile kutlandı.

Ekm

Özel Eğitim ve Kaynaştırma Daire Başkanımız Sayın Fatih Paça Okulumuzu Ziyaret Ettiler.

Tabyalar ve Şehitlik Gezimizden Kareler

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Sene Başı Öğretmenler Kurul Toplantımızı Yaptık

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik Günü Programı Okulumuzda Yapıldı.

Haz

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI DUYURUSU

Haz

Aksaray ilinde 06-09 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları İşitme Engelliler Türkiye finalinde Yıldız kızlar kategorisinde 100 metre yarışlarında  öğrencilerimizden  Dilek Olcay 1. , Gülsima Mengillioğlu 3.,Havvanur Gürbüz ise 4.olmuştur. Ayrıca Yıldız kızlar 4x100 Bayrak Yarışlarında okul takımımız 3.  olmuştur. Badminton müsabakalarında ise öğrencimiz Gülsima  Mengillioğlu 2. olmuştur. Okul takımımız da takım halinde Badminton'da Türkiye ikincisi yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

Öğrencilerimizin okuma bayramına tüm halkımız davetlidir.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Okulumuzda Coşku İle Kutlandı.